Top Tracks: Her er ugens syv bedste nye sange – med Yung Lean, Suspekt og Kodak Black

1. Suspekt ‘100% Jesus’

Okay, så albumtraileren for Suspekts næste skive, ’100% Jesus’, er ikke én sang, men regler er vel til for at blive brudt. Videoen byder på instrumentale brudstykker af hele fire numre – ’Linen ud’, ’Solfar’, ’Hæld op’ og ’Langt væk fra Vestegnen’ – mens Orgi-E og Bai-D til slut folder sig ud på ’Ingen slukker 1 star’.

Selv udtaler trioen, at ’100% Jesus’ er gruppens bedste værk til dato. Der er vist noget at glæde sig til den 17. februar næste år.


2. Julie Byrne ‘Follow My Voice’

At Julie Byrne ved siden af singer/songwriter-virket moonlighter som parkbetjent på deltid kommer egentlig ikke som den store overraskelse, når man hører hendes musik. Hendes seneste ’Follow My Voice’ emmer af øm åndelighed, skovbund og endda et lille strejf tidlig Bon Iver, men der er ingen tvivl om, at sangfuglen træder i helt egen karakter udstyret med blot sin stemme og slide-guitar.


3. Ab-Soul ‘D.R.U.G.S.’

Ab-Soul har alle dage været TDE-selskabets skæve og oversete eksistens, men hans rap har ofte været særdeles målrettet. Den kronisk solbrilleklædte California-rapper delte sidste uge albummet ’Do What Thou Wilt’, hvor især ’D.R.U.G.S.’ skiller sig ud. Nummeret behandler noget så tabuiseret som at elske stoffer højere end eksempelvis sin familie, mens den idiosynkratiske lyd lægger sig som en tung tåge med melankolsk klaver.


4. Little Simz feat. Tilla ‘Poison Ivy’

Little Simz forbløffede med debutskiven ‘A Curious Tale of Trials + Persons’ så sent som sidste år, men produktiviteten vil ingen ende tage med offentliggørelsen af den 22-årige rappers dugfriske plade, ’Stilness in Wonderland’, der netop er landet. Med annonceringen følger førstesinglen ’Poison Ivy’: Et eftertænksomt track, der bæres af jungletrommer og den seksstrengede. Det uomgængelige talent er der skam stadig.


5. Yung Lean feat. Luckaleannn ‘Hop Out’

Yung Leans ry som undergrundsfænomen har for længst bredt sig ud over hjemlandets svenske fjelde. Faktisk har han lidt af et kultisk følge på den anden side af Atlanten, der blandt andet har medført, at han på ’Hop Out’ får følgeskab af New York-rapperen Luckaleannn. Nummeret stammer fra Leans nylige ’Frost God’-mixtape og udmærker sig med et frenetisk flagrende beat, som alle dage har været knægtens force.


6. Kodak Black feat. Yo Gotti ‘Weatherman’

Den spirrende Florida-rapper Kodak Black har egentlig tilbragt det meste af året bag tremmer, men med ‘Weatherman’ er han i den grad tilbage oven på sin løsladelse. Kodak har flair for glinsende trap-beats som dette, hvorfor han også netop er landet på vores liste over årets 10 mest lovende nye rappere.


7. Kami feat. Vic Mensa ‘Right Now’

Kami er næppe den mest anerkendte i Chicagos SaveMoney-kollektiv, for crewet tæller navne som Chance the Rapper, Vic Mensa og Joey Purp. Til gengæld er han et godt bud på slængets mest alsidige medlem. Hør bare ’Right Now’, der assisteres af Vic Mensa. Skæringen er forløber for Kamis kommende fuldlængdedebut ’Just Like the Movies’, der eftersigende vil være halvt rap, halvt indiepop.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af