Flo Morrisey og Matthew E. White præsenterer nyt album med cover af Frank Ocean

Flo Morrisey og Matthew E. White præsenterer nyt album med cover af Frank Ocean

Den britiske singer-songwriter Flo Morrissey og den amerikanske soulbamse Matthew E. White har i dag udgivet et album i fælles front. ‘Gentlewoman, Ruby Man’ samler en række covernumre, som dækker alt fra Feist til James Blake, Leonard Cohen og titelsangen fra ‘Grease’.

Et af numrene er et cover af Frank Oceans saftige crooner-single ‘Thinkin Bout You’ fra ‘Channel Orange’, og Morrissey og White har givet sangen et mere upbeat tempo og leger yderligere med rytmerne i en udgave, som dog stadig bevarer sangens overordnede, bløde udtryk.

Med albummet har Morrissey og White generelt vovet sig ud i at lave covers af nogle yderst stærke numre –  en kunst, der altid er både farlig og svær. Dog er det samlede resultat ganske vellydende med to musikere, der klæder hinanden utrolig godt. Se tracklisten og hør Frank Ocean-coveret forneden.

Gentlewoman, Ruby Man:
1. ‘Look At What The Light Did Now’
2. ‘Thinking Bout You’
3. ‘Looking For You’
4. ‘The Colour In Anything’
5. ‘Everybody Loves The Sunshine’
6. ‘Grease’
7. ‘Suzanne’
8. ‘Sunday Morning’
9. ‘Heaven Can Wait’
10. ‘Govindam’

Læs også: Flo Morriseys majestætiske folknostalgi vækker minder om Lana Del Rey og Joni Mitchell

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af