James Corden mindes George Michael og den første Carpool Karaoke nogensinde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Juletiden bød på en sørgelig nyhed, da George Michael gik bort 53 år gammel. De amerikanske talkshows er netop vendt tilbage fra juleferie, og James Corden mindedes i går det britiske popikon – »det føles som om, at jeg har elsket George Michael lige så længe, som jeg har elsket musik«, fortæller værten blandt andet.

Corden kendte Michael, og popstjernen har faktisk haft en afgørende rolle i talkshow-værtens succes. Tilbage i 2011 var George Michael med i en sketch, som Corden havde sat i søen i forbindelse med velgørenheden Comic Relief, og den sketch var faktisk den allerførste Carpool Karaoke (selv om navnet dengang ikke var på plads).

Sketchen brugte Corden og hans talkshow-hold som madding, da de prøvede at rekruttere deltagere i USA, og Mariah Carey var den første, der sagde ja, med ordene: »Hvis det er godt nok for George, så er det godt nok for mig«. Resten er historie.

Se James Cordens tale øverst og den fulde sketch nederst.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af