NorthSide afslører fem nye navne – bl.a. The Prodigy og When Saints Go Machine

NorthSide afslører fem nye navne – bl.a. The Prodigy og When Saints Go Machine
Keith Flint og Maxin fra The Prodigy. (Foto: Chung Sung-Jun/Getty Images)

NorthSide rykker tættere på det endelige program og kan i dag afsløre fem nye navne: Der er tale om britiske The Prodigy og Richard Ashcroft samt danske Agnes Obel, When Saints Go Machine og Peter Sommer & Tiggerne.

The Prodigy er skemasat til at stå for nattefesten lørdag, og rave-veteranerne har masser af hits i bagagen samt en vane for vanvittige liveshows.

Næste brite på programmet er Richard Ashcroft. Den tidligere frontmand i The Verve er manden bag hits som ‘Bittersweet Symphony’ og ‘The Drugs Don’t Work’, men han har også dyrket solokarrieren med fem album – senest ‘These People’ fra sidste år. Ashcroft spiller også lørdag.

When Saints Go Machine har haft flere års pause fra de danske scener, men der er nyt materiale på vej til sommer. Hertil bliver der også mulighed for et genhør med Agnes Obel, der siden udgivelsen af ‘Philharmonics’ har været så efterspurgt et navn i udlandet, at der har været langt mellem de danske koncerter. Peter Sommer turnerer i øjeblikket med ’Til rotterne, til kragerne, til hundene’, men med den nye single ‘Skønne spildte kræfter’ er der måske et helt album på vej?

Indtil videre ser det samlede program til NorthSide 2017 således ud: Radiohead, Frank Ocean, The Prodigy, Richard Ashcroft, Run The Jewels, Bastille, The 1975, Primus, The Kills, Thomas Helmig, Mø, Veronica Maggio, Mando Diao, Peter Sommer & Tiggerne, Phlake, When Saints Go Machine, Agnes Obel, Liss, Bisse og Off Bloom.

Læs også: NorthSide afslører fem nye navne – bl.a. The 1975 og Primus

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af