Premiere: Vellness Plader rykker ind på klubben – hør Ecstasy In Orders nye ep ‘XIO1’

Premiere: Vellness Plader rykker ind på klubben – hør Ecstasy In Orders nye ep ‘XIO1’

Vi elsker Vellness Plader, og det danske kollektiv spytter kontinuerligt god og skæv pop ud via deres Soundcloud-mixtapes. Medlemmerne udgiver dog også på egen hånd, og i morgen er Ecstasy In Order på banen med deres nye ep ‘XIO1’, som du dog allerede i dag kan høre via vores premiere forneden.

Hvor navne som Hong Kong, Sjæl I Flammer og Franske Piger gør sig i dansksproget popmusik, skiller Ecstasy In Order sig ud i kollektivet.

Gruppen synger først og fremmest på engelsk, men laver i modsætning til ovenstående også musik til klubben. Ecstasy In Order henter noget af deres inspiration i Manchesters ravende Madchester-scene i 80’erne og 90’erne, hvor rocken for første gang blev ført ind på dansegulvet med den legendariske natklub La Hacienda som omdrejningspunkt.

Grundpillen i Ecstasy In Order er stadig rock og pop i en lang række afskygninger, men med et elektronisk islæt og en evigt pulserende bas, der konstant skubber musikken mod dansegulvets euforiske hedonisme.

Du kan høre de nye numre live i aften, hvor Ecstasy In Order spiller release-koncert på Jolenes faste torsdagsklub, Manna.

Læs mere om release-festen på Facebook HER.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af