Gents varmer op til debutalbum med nye 80’er-toner – hør singlen ‘Brother’

Gents varmer op til debutalbum med nye 80’er-toner – hør singlen ‘Brother’
Foto: Dennis Morton.

Gents gjorde os spændte, da de tidligere på året præsenterede nyheden om et kommende debutalbum. Med nyheden fulgte også nummeret ‘Cold Eyes’ featuring Emma Acs, og nu er duoen klar med endnu en smagsprøve i form af ‘Brother’.

Crooner-frontmanden Niels Fejrskov Juhl og producer Theis Vesterløkke har som bekendt hang til 80’ernes fleksible synths, hvilket heller ikke fornægter sig her. 
Keyboardet er stemt, trommemaskinen slået til og electronica-effekterne danser om kap med akustisk percussion, alt imens Fejrskovs baritonvokal folder sig ud i poetiske vendinger.

Gents har tidligere imponeret med ep’en ‘Embrace the Future’ (2015), og på det kommende album ‘About Time’ har de fået hjælp fra producerparret Victor Groth og Niklas Grool (Vinnie Who, Schultz & Forever m.fl.).

‘About Time’ udkommer 7. april via The Big Oil Recording Company. Du kan opleve Gents optræde med det nye album den 5. maj i Pumpehuset.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af