Gents annoncerer debutalbum, ‘About Time’ – hør ‘Cold Eyes’ feat. Emma Acs

Gents annoncerer debutalbum, ‘About Time’ – hør ‘Cold Eyes’ feat. Emma Acs

Vi forelskede os ret meget i Gents’ 80’er-hørmende synthpop-univers på debut-ep’en ‘Embrace the Future (2015), og nu har den danske duo endelig annonceret deres debutalbum – ‘About Time’ udkommer den 7. april via The Big Oil Recording Company.

Nyheden ledsages af albummets førstesingle: Den melankolske dansegulvsballade ‘Cold Eyes’, hvor sanger Niels Fejrskov Juhl og producer Theis Vesterløkke får besøg af Emma Acs.

»Theis og jeg har altid været store fans af Emma, så vi er vildt beærede over at have hende med. Da Emma kom ud i studiet, fandt vi ud af, at hun – ligesom os – havde tænkt vildt meget på Kylie Minogues plade ‘Fever’ i forbindelse med ‘Cold Eyes’, så det var jo bare totalt meant to be, at vi skulle lave den duet sammen«, udtaler Fejrskov Juhl om samarbejdet.

Det kommende album er lavet i samarbejde med producerparret Victor Groth og Niklas Grool (Vinnie Who, Schultz & Forever m.fl.), og der loves alt fra patos og house-beats til spanske guitarer og en panfløjtesolo!

Oplev de nye sange live, når Gents giver koncert i Pumpehuset den 5. maj.

Læs også: 27 danske album, vi glæder os helt vildt til i 2017

GentsxEmma

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af