Marwan og L.O.C. går sammen om hyldest til Aarhus – hør den nye single ‘Århus V Veteran’

Marwan og L.O.C. går sammen om hyldest til Aarhus – hør den nye single ‘Århus V Veteran’
Foto: Martin L. Esquives

»Det er jo en bydel, som mest er kendt for påsatte brænde, stenkast mod politiet og gaderøverier«, lyder det fra Jes Dorph-Pedersens karakteristiske stemme, mens politisirener hyler i baggrunden.

Så er vi ligesom i gang, og introen til Marwan og L.O.C.’s nye nummer ‘Århus V Veteran’ sætter rammen til et tungt og ildevarslende hiphop-track, der buldrer derudaf med marcherende trommer og hvinende synths.

Marwan fortæller om tracket:
»Jeg har glædet mig til at få sangen ud langt om længe – en sang, som er lavet med en af mine ældste bedste venner. Jeg kunne ikke ønske mig nogen anden feature til lige netop dette nummer. Sangen handler om at gi’ den op for veteraner. Det er generationer, der har banet vejen for ungdommen og som oftes bliver overset. Det er en hyldest til dem og en hyldest til min by. I alle samfundslag. Du er ligeså meget en veteran for Aarhus, om du bor i et palæ på Strandvejen eller en kælderlejlighed på Ringgaden«.

Tracket er produceret af L.O.C.’s faste producer Esben ’Es’ Thornhal og stammer fra Marwans kommende album ‘Partisaner’, der er ude den 3. marts. Rapperen giver to releasekoncerter i slutningen af februar, hvor man kan høre de nye numre inden udgivelse.

Marwan: Release-koncerter
24/2 – Atlas, Aarhus
25/2 – Pumpehuset, København

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af