PJ Harvey giver eneste danske koncert i 2017 i Randers

PJ Harvey giver eneste danske koncert i 2017 i Randers
PJ Harvey på Roskilde Festival i 2016. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Musikhuset Værket i Randers har i år scoret en af de helt store, når de stolt kan præsentere koncert med PJ Harvey til sommer den 14. august.

Det er tilsyneladende et samarbejde mellem Værket og Randers Ugen, der har banet vejen for besøget af Harvey. Værket er byens gamle elværk, som i dag er forvandlet til musik- og teaterhus, og sommerens koncert vil være en mulighed for at opleve Harvey i et mere intimt setup med 1.000 siddepladser i husets Store Sal.

I 2016 lagde PJ Harvey turen forbi både Roskilde Festival og Falconer Salen i København – sidstnævnte bød til sammenligning på 3.000 ståpladser – og høstede begge gange fuld plade på stjernefronten hos vores anmeldere. Det samme var tilfældet med det seneste album ‘The Hope Six Demolition Project’ fra 2016, hvor Harvey brillierede som observerende samfundskronikør.

PJ Harvey
14. august
Værket, Randers
Billetter: 495-795 kr. (Billetter sættes til salg 27. februar kl. 11.00)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af