Premiere: Hør Eloqs nye single ‘Diamonds’ med Mø på vokal

Premiere: Hør Eloqs nye single ‘Diamonds’ med Mø på vokal

»Det er en smuk ballade med en rigtig særlig ven på vokal!«. Sådan skrev Eloq, da han for en uge siden Facebook-teasede sin nye single ‘Diamonds’, som er ude i dag.

Singlen er ikke anført nogen gæst på Spotify, men det er nu rimelig tydeligt, at den gamle ven er selveste Mø.

Eloq aka August Fenger og Mø aka Karen Marie Ørsted har da også arbejdet sammen over flere omgange. Eloq var med til at producere ‘Glass’ på Møs debutalbum, og Mø gæstede Eloqs Roskilde-koncert i 2013. For bare at nævne et par ting.

‘Diamonds’ har været rygtet længe, men får nu altså endelig sin officielle udgivelse på det amerikanske pladeselskab Next Wave Records. Og så er der altså mere på vej fra Eloq, nu hvor bolden ruller.

»Jeg har ventet rigtig længe på, at ‘Diamonds’ kom ud på grund af en masse papirarbejde. Det er noget, jeg lige skal vænne mig til – at der pludselig er så meget bureaukrati, og at man ikke bare kan lave en sang og udgive den. Til gengæld har jeg brugt den mellemliggende tid på lave ny musik. Så når ‘Diamonds’ er kommet ud og leve – så er der en hel masse ny musik på vej«, fortæller Eloq til Soundvenue.

Læs også: Fuld forelskelse i Møs steamy nye video til ‘Don’t Leave’

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af