Top Tracks: Her er ugens 10 nye bedste sange

Ugen har budt på masser af stærke numre fra både danske og internationale kunstnere – vi har samlet de bedste af de bedste lige her.
Top Tracks: Her er ugens 10 nye bedste sange
Lana Del Rey. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. The Blaze ’Territory’

The Blaze var ganske ukendte indtil for bare et år siden, hvor de slap deres første single ‘Virile‘. Den imponerede med et flot videoportræt af en ægte ‘bromance’, og nu er Blaze klar med deres anden single ‘Territory’. Den er ligeledes visuelt imponerende og præsenterer emotionelle skud over æteriske beats. Der vides ikke meget om The Blaze andet end, at de er en fransk producer/instruktør-duo, så vi må vente og se, hvad de ellers kaster af sig.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Lana Del Rey ’Love’

Lana Del Rey er tilbage med sødmefuld melankoli på den nye single ‘Love’. Som altid indhyller hun sin lytter i en behagelig døs af æggende vokal og dragende sørgmodighed, der denne gang bliver flankeret af en hypnotiserende sci-fi-video båret frem af billedskøn nostalgi. ‘Love’ er taget fra Del Reys kommende album, der udkommer senere på året.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Steve Lacy ‘Dark Red’

Steve Lacy blev allerede som 16-årig optaget i gruppen The Internet, og den nu 18-årige musiker har i denne uge kunne præsentere eget soloudspil med debutalbummet ‘Demo’. Han har tidligere gjort sig bemærket med bløde guitararrangementer på førstesinglen ‘Some’, og nu benytter vi muligheden til at fremhæve ‘Dark Red’, der var teaser for det nye album tidligere på ugen.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Luster ’Good Dreamer’

Luster har indtil videre huseret på Det Elektriske Barometer samt på de sociale medier med et par live-videoer. Nu er det danske band dog klar med deres første single ’Good Dreamer’ – en drømmende rockballade med naiv trommemaskine og frontmand Jason Prince Jr.’s sarte vokal. Hæld rødvinen op og tænd en smøg.


5. Molina ’Vaporized’

Vi har tidligere fremhævet Rebecca Molina ud fra den stærke synthpop-single ‘Salvation’, og nu er den unge danske musiker klar med sin debut-ep, der blandt andet indeholder ‘Vaporized’, som bugner over at skydende beats i ulmende gevandter.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Goss ’Time’

Efter et par Soundcloud-sange lufter danske Goss nu sin første officielle single med ’Time’. Et veltwistet stykke popmusik med ustyrlige synths og maskinelle funkundertoner, der ville gøre Jai Paul stolt. Nummeret er produceret sammen med ligeledes danske Vasco.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Vesper ‘Hollow’

Den danske duo Vesper har udgivet denne fine sag, som lægger sig et sted mellem forførende pop og meditativ house. Forskellige effekter fra drumpaden er nænsomt flettet sammen med kærtegnede vokal og minimalistiske toner til et yderst behageligt resultat. Videosiden er mindst lige så sælsom og skabt i samarbejde med kunstnerne Helene Arnfred og Mathilde Nørgaard.


8. Calvin Harris feat. Frank Ocean & Migos ’Slide’

Calvin Harris har teaset os rigtig længe med denne, og heldigvis var det ventetiden værd. ‘Slide’, der beriger vores øregange med gæstevokaler fra Frank Ocean og Migos, glider fejende let ind på vores liste over top tracks med sine elegante discoundertoner og perfekt afvejede virkemidler.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Stormzy ’Lay Me Bare’

Vi er vant til at se Stormzy føre sig frem på hårdtslående manér, men med ‘Lay Me Bare’ får vi adgang til en ny og mere sårbar side af den britiske grime-rapper. Med inspiration i egen opvækst har han smedet en stærk tekst om traumer fra fortiden og smerte i nutiden, hvilket for os som lytter både er intenst og forfriskende. ‘Lay Me Bare’ er slutnummer på Stormzys nye album ‘Gang Signs and Prayer’, der netop er udkommet i denne uge.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Arca ’Anoche’

Alejandro Ghersi aka. Arca har fremlagt tredje single i optakten til et kommende selvbetitlet album, der lander 7. april. Produceren, der er kendt for sit samarbejde med navne som Björk, FKA Twigs og Kanye West, leverer her et dybt og skrøbeligt lydunivers med bemærkelsesværdigt livagtig percussion og en intens, kontratenor-lignende spændvidde på vokalen. Den tilhørende smukke video er skabt i samarbejde med den visuelle kunstner og musiker Jesse Kanda.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af