First Floor Power med Jenny Wilson genforenes til jubilæumskoncert i København

First Floor Power med Jenny Wilson genforenes til jubilæumskoncert i København

Det er 20 år siden, at den svenske indiepopgruppe First Floor Power gik sammen og besluttede sig for at lave musik. Kvartetten blev en succes med et gennembrud i starten af 00’erne og fik siden udgivet to album – ‘There is Hope’ (2001) og ‘Nerves’ (2003) – samt en række singler og et par ep’er.

Men efter de første album søgte forsanger Jenny Wilson andre veje i form af en solokarriere, og First Floor Power blev aldrig helt det samme derefter. Efter en tid, hvor de hver især er gået egne veje, er First Floor Power nu klar til at fejre 20-års jubilæum for året, hvor det hele startede.

De fire oprindelige medlemmer – Karl-Jonas, Per, Sara og Jenny – genforenes derfor ved to jubilæumskoncerter i København og Malmø henholdsvis den 27. og 28. maj. First Floor Power har eftersigende tænkt sig at servere ren nostalgi med favoritnumre fra samtlige plader, og bandet vil gøre deres bedste for at lyde, som var det 1997.

First Floor Power 
26. maj, Loppen, København 
27. maj, Inkonst, Malmø

Læs også: Her er 11 koncerter du skal opleve i marts

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af