Hør det nye album fra Chance the Rappers lillebror, Taylor Bennett

Hør det nye album fra Chance the Rappers lillebror, Taylor Bennett

Taylor Bennett følger lige i fodsporene på storebror Chance the Rapper, og den talentfulde lillebror er nu klar til at præsentere sit andet album ‘Restoration of An American Idol’.

Albummet falder i kølvandet på en periode, der har været præget af stor udvikling hos den unge Chicago-rapper. I sommers stod han overfor en hård sygdomsperiode, i mellemtiden har han kunne se storebror Chance stige i graderne, og i januar måned sprang Bennett officielt ud som biseksuel.

Alt dette har ført til et album, der forener humørfyldte numre med dybe beats og afspejler en generel modning hos unge Bennett, der udgav sit debutalbum ‘Broad Shoulders’ tilbage i 2015. Og der ligger en del tanker bag. Som Bennett fortalte i et interview med The Fader til spørgsmålet om, hvad han håbede folk kunne få ud af det nye album:

»Jeg håber, folk lærer mere om sig selv. Jeg håber, folk deler musikken. Jeg håber, musikken er en oplevelse. Jeg håber, musikken vil gøre et større indtryk end blot være en sang, folk hører et par gange og synes godt om. Jeg håber det bringer minder og tanker frem hos folk, sådan at når de bliver ældre, så er det ikke bare en sang. Jeg vil gerne have det er et minde«.

Læs også: Chance The Rapper snakker fremtidsplaner, Kanye og politik – se langt interview

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af