Louis Valuta fester på Chateau Motel til ‘Hun ka li det’ – Jens Ole McCoy producerer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hos Louis Valuta (eller Snemanden, som han også gerne vil kaldet) handler det umiddelbart om to ting: Stoffer og damer. Det var tilfældet på hans debutsingle (på dansk) ‘Snemand’ fra starten af december, og det er også tilfældet på efterfølgeren ‘Hun ka li det’, som nu har fået sig en musikvideo.

Louis er barndomsvenner med Ukendt Kunstner, og ligesom på debutsinglen er det Jens Ole McCoy, som står bag beatet (i hvert fald, hvis man skal tro DR) – her med et næsten muzak-klingende keyboard som hovedperson i lydbilledet.

Videoens handling er i stærk forlængelse af lyrikken, og der er damer, drugs, sprut og fest på programmet, når Louis og slænget blandt andet slår sig løs i karaoke-rummet på Chateau Motel.

Billedsiden er instrueret af Anders Skovshoved.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af