Se Ariana Grande og John Legend genskabe fortryllende udgave af ‘Skønheden og udyret’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ariana Grande og John Legend har netop udgivet musikvideoen til ‘Beauty and the Beast’ – titelnummeret til Disneys liveaction-udgave af ‘Skønheden og udyret’, og det er mindst lige så magisk, som man kunne have håbet på.

I ægte prinsessestil er Grande klædt i en voluminøs rød kjole, mens Legend er placeret bag klaveret. Både Emma Watson og Dan Stevens, som spiller hovedrollerne i filmen, kan ses i den velkendte balsal, som de fleste Disney-fans muligvis kan genkende fra tegnefilmen.

Videoen er instrueret af Dave Meyers, der blandt andet står bag Rihannas ‘Where Have You Been’ og Janelle Monáes ‘Yoga’.

Nummeret blev oprindeligt sunget af Celine Dion og Peabo Bryson som soundtrack til den animerede klassiker fra 1991 og er nu blevet genoplivet af Ron Fair, der tidligere har produceret Christina Aguileras ‘Beautiful’ og Lady Gagas ‘Speechless’.

Emma Watson, Dan Stevens, Josh Gad, Luke Evans, Audra McDonald og Gugu Mbatha-Raw er blot en række af de skuespillere, du kan opleve, når filmen har premiere den 16. marts.

Læs også: Rusland overvejer nationalt boycott af ‘Skønheden og udyret’ over homoseksuel karakter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af