Syd udgiver nyt nummer – hør den funky og sensuelle ‘Treading Water’

Syd udgiver nyt nummer – hør den funky og sensuelle ‘Treading Water’

Der er ikke engang gået to måneder, siden Sydney ‘Syd’ Bennett satte sit solo-debutalbum, ‘Fin’, i verden. Men det afholder ikke The Internet-sangerinden fra at supplere med endnu et skud på stammen af sensuelle r’n’b-fortællinger.

Dagens nye toner går under titlen ‘Treading Water’, og tracket er et møde mellem Syds forførende croon, seriøst funky baslinjer, eksotisk percussion og sitrende synth. Med offentliggørelsen af nummeret afslørede Syd (aka. Syd tha Kyd), at det oprindeligt skulle have været på hendes soloalbum, og at det sågar var hendes favorit derfra, indtil hun blev nødt til at sortere det fra slutresultatet.

Lyt med og læs tweetet herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af