Bon Iver kommer til Haven Festival – Chance the Rapper aflyser sin optræden

Bon Iver kommer til Haven Festival – Chance the Rapper aflyser sin optræden
Justin Vernon. (Foto: Mark Metcalfe/Getty Images)

I dag byder på gode og dårlige nyheder fra Haven Festival. Vi starter med de gode.

Den nye festival på Refshaleøen har i dag fuldendt årets musikprogram, og det sker først og fremmest med tilføjelsen af Bon Iver. Justin Vernon og hans band aflyste i starten af året deres to planlagte februar-koncerter i Den Grå Hal, men nu kommer chancen altså igen for at opleve sidste års fremragende album, ’22, a Million’, på dansk jord.

Musikprogrammet har hertil fået to yderligere tilføjelser i form af de malinesiske ørkenrockere Tinariwen og irske Lisa Harrigan.

Så til den dårlige nyhed: Chance the Rapper har aflyst sin optræden på Haven og ifølge arrangørerne ikke givet nogen forklaring. Haven er én ud af fire europæiske festivalkoncerter, som Chicago-rapperen netop har aflyst.

Sammen med det endelige program kommer også årets dagsplan, som du kan se forneden. Haven har hertil annonceret, at de sætter et yderst begrænset antal endagsbilletter til salg den 1. maj.

Haven Festival foregår den 11.-12. august på Refshaleøen og arrangeres blandt andet af The National, Mikkeller og Claus Meyer.

Haven

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af