Dagens dårligste duet: Se Zach Galifianakis smadre skønsang mellem John Legend og St. Vincent

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg er her ikke for at være sjov, jeg er her for at hjælpe jer« lyder det spidst fra Zach Galifianakis, idet han afbryder duetten mellem John Legend og St. Vincent, der – ellers ganske vellykket – prøvede kræfter med Minnie Riperton-balladen ‘Loving You’.

Der skal en hel del til at ødelægge to så skønne vokaler, der leger kispus med klassikeren, men Galifianakis lykkes med bravur (og harmonika).

Videoen fungerer som en reklame for en række numre, der bliver udgivet for at samle penge ind til sundheds- og abortklinikken Planned Parenthood, der som bekendt ikke ser kronede dage på egen hånd efter tronskiftet i Det Hvide Hus.

Det godtgørende musikprojekt ‘7-Inches for Planned Parenthood’, der lander på både vinyl og digitalt, inkluderer både musik og komik fra blandt andre Bon Iver, Mary J. Blige, Foo Fighters, Common, Feist og Chvrches.

Læs også: John Legend giver sid-ned-koncert i Danmark

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af