Fortab dig i Erika de Casiers mageløse vokal på Saint Cavas nye single, ‘Deeper’

Saint Cava er skoleeksemplet på en velsammensat duo anno 2010’erne: Et styk fremsynet og ferm producer og et styk unik vokalist.

I det danske makkerskab tager Andreas Vasegaard sig af de dystert pulserende og følelsesmæssigt hjemsøgende produktioner, mens Erika de Casiers intense, men samtidig blide vokal er lige så let at synke ned i som den sne, hun synger om i de første linjer af duoens nye single ‘Deeper’.

Singlen følger efter dette års ‘No One’s God’, og denne gang er temaet skrøbelighed:

»’Deeper’ afspejler den rastløshed over at synke ned i en rille, man godt ved ikke fører nogle steder hen, og som låser en. Det er forløsningen på den frustration. For mig er ‘Deeper’ et stort suk – en vej mod noget nyt«, fortæller Casier.

Saint Cava lover, at der kommer mere musik i 2017, og så skal du ikke snyde dig selv for at opleve dem live, når de i næste uge spiller til vores Spot Pre-Party, der arrangeres i samarbejde med s!b!p.

Læs mere om arrangementet på Facebook HER.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af