Premiere: Danske Saint Cava vender tilbage med kuldslået r’n’b på ‘No One’s God’

Vi forelskede os straks i Saint Cava, da den danske duo i slutningen af 2014 udsendte deres første single ‘Forget’. 2015 bød på både den fornemme debut-ep ‘Bliss’ og en Roskilde Festival-optræden, men det er ikke meget, man har hørt til deres dystert sensuelle r’n’b-univers siden.

Det bliver der lavet om på nu, da sangerinde Erika Casier og producer Andreas Vasegaard er tilbage med den nye single ‘No One’s God’, der ledsages af en kunstnerisk video lavet af 3D-grafikeren Kristoffer Moth. Casiers stemme er stadig forførende længselsfuld, og nummeret er bestemt et kærkomment gensyn med et af forrige års største talenter.

Saint Cava har brugt 2016 på at skrive en masse ny musik, og duoen arbejder hen mod at udgive mere i løbet af foråret. Derudover skal de til at søsætte et større videoprojekt med Kristoffer Moth.

Læs også: 27 danske album, vi glæder os helt vildt til i 2017

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af