Fouli klar med sit første headline-show – opvarmning og efterfest annonceret

Fouli klar med sit første headline-show – opvarmning og efterfest annonceret
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

Han lå både lunt på sidste uges liste over 10 nye danske rappere, du skal holde øje med, samt på sidste års liste over bedste sange med ‘Vi Tales’. Medvinden er solid – og derfor er Fouli nu også klar til at tage sin jomfrutur som hovednavn på Jazzhouse den 12. maj, hvor han går på scenen som Red Bull Sound Selects nyeste artist.

Fouli-koncerten, der er kurateret af Danijel Drux, bliver bakket op med opvarmning fra gaderapperen Dayson (der er aktuel med den Marwan-featurede single ‘Stik Et Kald’), mens Oh Boy!, JJ Wild og Emil Boye leverer hiphop til efterfesten.

Seneste skud fra Fouli fik vi så sent som i fredags på ‘Mon Poto’, der er et fornemt fletter Foulis Albertslund’ske, kompromisløse gaderap sammen med hans marokkanske rødder (der her også repræsenteres af fætteren BELs fængende franske omkvæd).

Fouli
12. maj
Jazzhouse, København
Pris: 75 kr.
Billetterne sælges kun i døren – læs mere på koncerteventet HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af