Legendarisk liveshow til samlingen: Future Islands lægger Conan ned med ‘Cave’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke for ingenting, det var tv-debuten i form af en liveoptræden hos Letterman, der var skyld i Future Islands helt store verdensomspændende gennembrud. Forsanger Samuel Herring er nemlig et regulært vilddyr på en scene – med vilde benspænd, sensuelle hoftesving og så meget indlevelse, at det sommetider resulterer i et par gedigne tæv på egen krop.

Dette blev også tilfældet i går aftes, da Future Islands indtog de skrå brædder hos Conan med nummeret ‘Cave’, der er hentet fra Baltimore-trioens seneste album, ‘The Far Field’, der landede sidste fredag.

Future Islands kan desuden opleves i liveform igen på dette års Roskilde Festival.

Læs interview: Future Islands: »Vi er bandet, som er der for folk i svære tider«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af