Programmet til Spot Festival er komplet – se årets spilleplan

Programmet til Spot Festival er komplet – se årets spilleplan
First Hate. (Foto: Magnus Bach)

Vil du opleve det meste af den danske talentmasse på én weekend, så er Spot Festival årets mest oplagte mulighed. Festivalen i Aarhus byder på langt over 100 koncerter med hovedsageligt danske navne, når den folder sig ud på en lang række spillesteder den 4.-7. maj.

Nu er årets program komplet, og hertil ligger spilleplanen også klar, så man allerede nu kan gå i gang med at forberede sit program ned til mindste detalje. Hvilket klart kan anbefales: Med så mange koncerter på så få dage, kommer man af erfaring langt med lidt planlægning.

Tjek årets spilleplan HER.

Og husk desuden, at Soundvenue sammen med smash!bang!pow! holder Spot Festival pre-party torsdag den 4. maj på Radar, hvor du blandt andet kan opleve First Hate, Gents, Yung og et dj-set fra Liss.

Læs mere om festen på Facebook HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af