The War On Drugs vender tilbage med episk psychdrøm – lyt til den 11 minutter lange ‘Thinking Of A Place’ her

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For en måned siden blev vi lovet, at The War On Drugs ville vende tilbage med ny musik på den årlige Record Store Day. Nu er dagen oprundet, det nye nummer ‘Thinking Of A Place’ er tikket ind, og vi er ikke skuffede.

Philly-rockerne har nemlig delt en episk psychdrøm, der strækker sig over hele 11 minutter og fornemt opsummerer, hvad der gjorde det forrige album, ‘Lost In The Dream’, til en af 2014’s helt store oplevelser. Her er vemodige guitarklange, glitrende synths, udsyrede forløb og tilbagelænet landevejsstemning for alle pengene, imens Adam Granduciel som vanligt brillerer i front.

Der er endnu ingen information om et nyt album fra bandet, men mon ikke Granduciel og co. brygger på mere nyt materiale.

Læs også: Fire helt nye album du skal høre i dag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af