TLC deler første single fra comeback-album – lyt til ‘Way Back’ med Snoop Dogg som gæst

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et af årets mest ventede comebacks er uden tvivl det nye album fra TLC, der lander 15 efter forgængeren ‘3D’ fra 2002.

Nu har den ikoniske r’n’b-gruppe delt første single fra det endnu titelløse album, og den peger på, at de to nuværende medlemmer, Tionne ‘T-Boz’ Watkins og Rozonda ‘Chilli’ Thomas, er helt bevidste om den nostalgi, der omgærder deres musik.

‘Way Back’ oser nemlig af referencer til ‘de gode gamle dage’ i lydbillede såvel som tekst, hvor T-Boz og Chilli hylder en relation, der altid vil bestå – ligesom tonerne fra Michael Jackson og minderne fra en gymnasiefest. At Snoop Dogg bidrager med et gæstevers gør ikke ‘Way Back’ mindre fornøjelig.

TLC’s femte og eftersigende sidste album lander den 30. juni.

Læs også: Top Tracks: Her er ugens syv bedste sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af