Frank Ocean aflyser sin koncert på Primavera Sound – sidste stop inden NorthSide

Frank Ocean aflyser sin koncert på Primavera Sound – sidste stop inden NorthSide

Først blev de amerikanske festivaler Sasquatch! og Hangout Festival ramt af aflysninger fra Frank Ocean, og nu er turen desværre kommet til en festival her i Europa.

Primavera Sound annoncerer på Twitter, at Ocean har måttet aflyse sin koncert på den solbeskinnede festival i Barcelona næste weekend. I en udtalelse forklarer festivalen, at årsagen endnu en gang skyldes produktionsforsinkelser ude af Frank Oceans hænder.

Primavera Sound skulle have været Oceans sidste stop inden NorthSide, der som bekendt ligger weekenden efter med start fredag den 9. juni, hvor stjernens koncert finder sted. Derfor mødes den seneste aflysning naturligvis af bekymring herhjemme – men vi krydser fingre for, at den flyvske Frank får styr på sine produktionsforsinkelser.

Læs også: Sådan skal du reagere, hvis Frank Ocean aflyser DIN festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af