Spot Festival: Her er de bedste fester og day parties

På torsdag starter årets Spot Festival i Aarhus, og som sædvanlig er der masser af events, efterfester og gratis day parties på programmet. Vi har samlet de bedste her.
Spot Festival: Her er de bedste fester og day parties
Gents-frontmand Niels Fejerskov Juhl på Roskilde Festival, 2016. (Foto: Peter Witt/Soundvenue)

Torsdag den 4. maj

Musikken bliver skudt i gang allerede torsdag, hvor vi sammen med musikagenturet s!b!p! holder Spot Festival Pre-Party på Radar fra kl. 20.00 – oplev First Hate, Gents, Marching Church, Saint Cava og Yung på én og samme aften.

Torsdag står Silvertip Agency sammen med Bitchslap Magazine også for en forfest, og på Aarhus Volume kan man opleve Slowes, The Attic Sleepers, Tårn og The Love Coffin.

Fredag den 5. maj

Limbo er Spot Festivals baggårdsfest, og for andet år i træk inviterer arrangørerne til en række koncerter, hvor det er muligt at købe billet separat. Stedet er A-Huset på Godsbanen, hvor 13 navne er på programmet i løbet af fredag og lørdag – blandt andet Modest, Khan, Luster, Jada og Narcosatanicos.

Fester skal der selvfølgelig også til, og på Double Rainbow kan man danse til blandt andre Copenhagen Underground Posse, Uffe & Jeppe Wolmer, Super Bad Disco og Malte Sanggaard back-to-back med Hans SOLO.

Pladeselskabet Crunchy Frog holder deres årlige efterfest på Sway, hvor D/Troit, Nelson Can, Shiny Darkly og Hands of Light spiller live.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lørdag den 6. maj

Lørdag er store day party-dag, og der er masser af muligheder for at opleve (gratis) koncerter på en række locations rundt i Aarhus, inden Spot Festivals hovedprogram begynder.

Wonderwhy, IAMSOUND, Regnsky og PHQ MUSIC indtager Headquarters med syv gratiskoncerter – blandt andet Silvester, Guldimund, Irah og Farveblind.

PDH Music rammer Grappa Al Porto med Ea Kaya, Mikala, Tim Schou og Milli Naomi, mens Aftenrutine serverer koncerter og oplæsninger på en scene mellem SCC og Musikhuset.

s!b!p! er også på banen lørdag, hvor der er gratis koncerter med Irah og The Rumour Said Fire på Vesterlauget, mens Uhørt præsenterer fem koncerter – blandt andre Monti, Alvarado og Farveblind – på Tir Na Nog.

Fester skal der også til, og på Double Rainbow står Unkwon, Eloq, DJ Er Du Dum Eller Hvad, Shaq, Emil Lange, Mikkel S. og Sekuoia klar.

Som en del af Spot Festivals officielle program er det også værd at nævne lørdagens natteprogram på Tape, hvor der er en lang række elektroniske talenter på plakaten. Koncerterne kommer til at have et flow som en klubaften – længere sets og dj’s – og da Tape først tænder lyset kl. 05.00 er der i den grad også tale om en decideret fest.

Læs også: Programmet til Spot Festival er komplet – se årets spilleplan

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af