Strøm: Nyt ravekoncept og eksklusivt Kenton Slash Demon-show

Strøm: Nyt ravekoncept og eksklusivt Kenton Slash Demon-show
Kenton Slash Demon.

Strøm Rave er navnet på et nyt koncept fra den elektroniske festival, som over tre dage samler nogle af klubscenens mest prominente aktører til tre fester i KBH Volume.

Torsdag den 3. august er der EDM på programmet med Riotville Records og navne som Pegboard Nerds, Snavs og The Frederik.

Fredag den 4. august rykker de populære festarrangører fra Footwork ind i KBH Volume, hvor de (i ånden fra deres fester på Sigurdsgade og i Pumpehuset) vil servere disco og house med løs hånd.

Lørdag den 5. august står Fast Forward Productions for festen. Holdet bag har over det seneste år holdt 90’er-raves forskellige steder i København, og denne sidste dag til Strøm Rave er der fuld techno på plakaten med blandt andet svenske Taken.

Udover Strøm Rave har festivalen også afsløret en eksklusiv koncert med Kenton Slash Demon i KBH Volume den 4. august. Her har den elektroniske duo bestående af Silas Moldenhawer og Jonas Kenton (der også udgør halvdelen af When Saints Go Machine) slået sig sammen med arkitekterne Lenschow & Pihlmann til en unik optræden, hvor musikerne kommer til at stå omkranset af en stålkonstruktion.

Kenton Slash Demon har lovet at spille helt nyt materiale til lejligheden.

Læs mere om koncerten på Facebook HER.

Læs interview: »For os har Kenton Slash Demon hele tiden været vores hovedprojekt«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af