AV AV AV udfordrer den klassiske koncertoplevelse med sjælden indendørskoncert

AV AV AV udfordrer den klassiske koncertoplevelse med sjælden indendørskoncert
Unkwon, DJ Er Du Dum Eller Hvad og Eloq.

De har spillet på et hav af festivaler, men AV AV AV har pr. dags dato kun givet én regulær koncert på et indendørs spillested – det var i Vega i 2015. Det laver Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad dog om på, når de inviterer til håndspillet techno-koncert i Pumpehuset den 13. oktober.

Det bliver dog ikke bare med tre mand på en scene, da AV AV AV kommer til at udfordre det gængse koncertformat: I Pumpehuset vil de tre producere stå midt på gulvet, mens publikum står i en cirkel rundt om gruppen i tre forskellige niveauer – du kan se, hvordan ser der ud i videoen forneden, der stammer fra release-festen på ‘Everything Is True’-ep’en

»Vi prøvede 360 graders koncertformatet af til vores release-koncert og synes, det var så fantastisk at stå og spille sammen med publikum, at vi følte vi blev nødt til at gøre det igen«, udtaler DJ Er Du Dum Eller Hvad.

Aftenens fulde lineup inklusiv efterfest bliver annonceret senere.

AV AV AV spiller vanen tro på en række danske festivaler over sommeren – blandt andet på Musik i Lejet, hvor de er en del af det Soundvenue-kuraterede natteprogram Nat i Lejet.

AV AV AV
13. oktober
Pumpehuset
Billetpris: 150 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af