Felix De Luca klar med debutalbum – hør den sommerlige single ‘New Day’ med Nanna. B

Felix De Luca klar med debutalbum – hør den sommerlige single ‘New Day’ med Nanna. B
Foto: Nicklas Verbes

Efter flere års huseren på den danske hiphopscene lige under overfladen, er tiden for alvor kommet for Felix De Luca, som udgiver sit debutalbum, ‘When Art Imitates Life’, den 7. juli. I anledningen af det kommende album – og i særdeleshed i anledningen af Felix’ fødselsdag i dag – er Nørrebro-rapperen klar med singlen ‘New Day’.

‘New Day’ er en særdeles smooth lille sag bestående af en elektronisk, soul-klingende produktion leveret af Dontaxaboutit (der desuden også sidder bag knapperne på resten af debuten), sommerligt sensuel og ubesværet croon fra Nanna. B. samt ikke mindst et par heftige linjer fra Felix leveret med en hektisk indlevelse.

‘When Art Imitates Life’ kommer desuden til at rumme samarbejder med Noah Carter, WOLFE de MCHLS (Big K.R.I.T., Maxo Kream) og KasFlow.

Felix De Luca kan opleves live på årets Roskilde Festival, hvor han allerede på søndag kigger forbi Streez Made Us-festen på den nye Camping East-scene.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af