Hør første single fra Bonfire – Anyas nye projekt med barndomsvennen Jakob Steen

Hør første single fra Bonfire – Anyas nye projekt med barndomsvennen Jakob Steen

En helt ny dansk musikduo ser i dag dagens lys: Bonfire består af Anja Pil Christoffersen (som de fleste nok kender som Anya) og producer, billed- og videokunstner Jakob Steen.

Det nye musikalske makkerpar er barndomsvenner, men efter de for halvandet år flyttede i kollektiv sammen på Nørrebro, begyndte den fælles kreativitet at spire – i dag er debutsinglen ’Selfmade Woman’ ude.

Ideen til nummeret opstod på lidt lummer manér, da Anja optog soundtracket fra en pornofilm på sin telefon. Musikken – som du kan høre HER i den originale voice-memo – inspirerede til akkorderne på ’Selfmade Woman’, som var det første nummer, duoens skrev sammen.

»Teksterne er skrevet på baggrund af lange snakke om, hvad der optager os. Nogle af sangene er skrevet ud fra mine oplevelser, men nogle er skrevet ud fra Jakobs – eller vores fælles erfaringer omkring, hvordan det føles at leve i den her by«, fortæller Anja, mens musikken er en slags nordisk og melankolsk udgave af den hiphop fra Detroit og Los Angeles, som de begge nærer en stor kærlighed til.

Jakob fortæller: »Produktionerne er skabt ud fra et kartotek af tusindvis af lyde, som jeg har samlet gennem de sidste 15 år. Det er liveoptagelser, voice-memos, samples, mm., som jeg inkorporerer i produktionerne. Ofte er det en real-lyd eller et sample, der skaber en stemning, som fungerer som afsæt for lydæstetikken. Den stemning danner et rum, hvori jeg kan bygge nummeret op«.

Bonfire er ved at lægge sidste hånd på deres debutalbum/mixtape, og man kan høre de nye sange live, når duoen spiller tre intime debutkoncerter på Bådteatret i Nyhavn den 16., 17. og 18. juli.

Bonfire
16., 17. og 18. juli
Bådteatret, Nyhavn
Billetter sættes til salg snarest

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af