Rihanna og Bryson Tiller synger på DJ Khaleds ‘Wild Thoughts’ – låner heftigt fra Santanas 1999-hit ‘Maria Maria’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På sine to seneste singler har DJ Khaled haft besøg af Drake, Justin Bieber, Chance the Rapper, Quavo og Lil Wayne, og kendisfesten fortsætter på den nye ‘Wild Thoughts’ – her låner Rihanna og Bryson Tiller deres stemmer ud til det levende meme, som naturligvis spæder til med sine klassiske udråb.

»Another one!«

»We the best music!«

»Let’s go!«

»DJ Khaled!«

Singlen stammer fra DJ Khaleds kommende album ‘Grateful’ (23. juni), og den låner ret heftigt fra Carlos Santanas 1999-klassiker ‘Maria Maria’. Både i selve musikken, men også videoen, der mest af alt er en svedig gadefest i samme stil som for 18 år siden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af