Snow Boyz på Roskilde Festival: Når ét hit ikke er nok

Snow Boyz på Roskilde Festival: Når ét hit ikke er nok

Det er altid særligt at opleve en gruppe eller kunstner, der har det ene nummer, som alle kender. Et nummer, som mere eller mindre er det, som har skabt karrieren, eller er det, som de bliver husket for.

Hos den norske hiphopduo Snow Boyz er det trap-bangeren ’42’, der med sit mumlende flow og fængende beat gik viralt sidste år og blev et hit i Norge og – baseret på modtagelsen til koncerten på Countdown – tydeligvis også i Danmark.

Før det kom til hittet, blev vi trakteret med andre sange fra repertoiret – heriblandt den uudgivne ’For evigt’ (der ikke har noget med Volbeat at gøre!), ’Chillern Her’, ’Stukær’ og ’Billig Jeans’. Det var egentlig ikke ueffent, men størstedelen af rapperne Baby Marley og $k!ps linjer druknede desværre i basdrops og autotune.

Der blev kommanderet med dj’en og holdt lange pauser mellem numrene, hvilket ødelagde flowet i koncerten, men det skyldtes sandsynligvis en mere lavpraktisk omstændighed: At Snow Boyz simpelthen ikke har så mange tracks at spille endnu.

Da ’42’ kom efter en halv times tid, var det feststemte publikum helt på. En kæmpe moshpit udformedes foran scenen, og $k!p hoppede ned til publikum. Begejstringen var tydelig hos rappere og crowd, men ikke så betydelig, at vi havde behøvet at få ’42’ én gang til.

Det fik vi dog, og mens der blev festet foran scenen, blev der længere nede i publikum lavet dance-offs og saltomortaler. Festen var åbenbart vigtigst, og det var forståeligt. For nogen stor musikalsk oplevelse var det nu ikke.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

Snow Boyz. Koncert. Roskilde Festival, Countdown.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af