ASAP Rocky siger, nyt ASAP Mob-album er færdigt – ‘Cozy Tapes Vol. 2’ på vej

ASAP Mob har indtil videre to fællesudgivelser på samvittigheden: Mixtapet ‘Lords Never Worry’ fra 2012 samt albummet ‘Cozy Tapes Vol. 1: Friends’, der udkom i slutningen af 2016. Ifølge ASAP Rocky er der dog snart mere på vej, og mens ‘Cozy Tapes Vol. 2’ har været teaset over flere omgange, har rapperen nu via Twitter afsløret, at albummet er færdigt.

Det vides endnu ikke, hvornår albummet rent faktisk udkommer, men hele ASAP-holdet tager i september på turné, når Rocky, Ferg, Ant, Twelvyy og Nast rammer 19 forskellige spillesteder spredt over USA på ‘Too Cozy Tour’.

Mon ikke albummet når at se dagens lys inden da?

Der er meget mere ASAP i vente, da Twelvyy på fredag udgiver sit debutalbum ’12’, mens Ferg har sat datoen 19. august på sit kommende mixtape ‘Still Striving’.

Læs også: ASAP Rocky og ASAP Ferg mødes på nyt nummer ‘Wrong’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af