Charli XCX vælter sig i nuttede mænd på ‘Boys’ – se den geniale video med bl.a. Diplo, Mac DeMarco, Stormzy og Wiz Khalifa

Charli XCX vælter sig i nuttede mænd på ‘Boys’ – se den geniale video med bl.a. Diplo, Mac DeMarco, Stormzy og Wiz Khalifa
Diplo og hans hundehvalpe.

»I was busy thinkin’ bout boys«. Charli XCX har drenge på hjernen, og det vrimler med dem i alle afskygninger på hendes nye single ‘Boys’ i både lyd og billede – og det er tilnærmelsesvist ret genialt.

Videoen byder på et utal af kendismænd, der bader sig i plysdyr, hundehvalpe, brunch, babyer og alt muligt lyserødt stads. Blandt de friske mænd, der har lagt krop til videoen, finder vi både en halvnøgen Diplo, der kæler med hundehvalpe, en morgenmadsslubrende Stormzy, en intenst tandbørstende Ezra Koenig (Vampire Weekend) og endnu mere intens Mac DeMarco, der naturligvis går enormt helhjertet til opgaven og slikker kælent på sin guitar.

Foruden Diplo, Ezra, Stormzy og DeMarco kan vi også spotte både Wiz Khalifa, D.R.A.M., Rostam, Kaytranada, Riz Ahmed og Swet Shop Boys, Jack Antonoff, Mark Ronson, Flume, Ty Dolla $ign, Joey Bada$$, Chromeo, Charlie Puth, Khalid, Joe Jonas – og Charli XCX (der også har instrueret videoen) iklædt skjorte og overskæg.

Hvis det er muligt at abstrahere fra den lille perles visuelle genialitet, vil man desuden lægge mærke til, at nummeret slet ikke er ueffent heller. En minimalistisk, solid popproduktion af legesyg, charmerende videospils-klimpren, der oser af overlegent overskud og skarp attitude.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af