Hafnia Zoo: Ny urbanfestival indtager København i 2018

Hafnia Zoo: Ny urbanfestival indtager København i 2018
Publikum til Vanguard Festival i 2014. (Foto: Henriette Frausing)

Det danske festivallandskab blomstrer, og nu er der kommet endnu en knop, der er klar til at skyde. Denne gang drejer det sig om Hafnia Zoo – en ny festival for national og international urban musik i København.

Pernille Møller Pedersen fra ICO Concerts (der er medarrangør til festivalen) udtaler sig om projektet:
»Vi synes, Vanguard Festival var en rigtig cool festival, og en skam at arrangørerne valgte at lukke den ned. Ambitionen med Hafnia Zoo er at tage grundidéerne fra Vanguard og bygge videre på dem, så det bliver en endnu bedre festival for urbanpublikummet med et endnu stærkere line-up. Bookingen af bands til Hafnia Zoo er allerede godt i gang«.

De første bands samt festivalens præcise placering vil snart blive offentliggjort, men foreløbig kan de interesserede sætte kryds i kalenderen den 3. – 4. august 2018.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af