Lyt: Chance the Rapper og Young Thug deler nyt track til ære for Soundcloud

Lyt: Chance the Rapper og Young Thug deler nyt track til ære for Soundcloud

Chance the Rapper er som bekendt hiphoppens barmhjertige samaritaner, men spørgsmålet er, om han også kan redde streamingtjenesten Soundcloud?

Torsdag fyrede Soundcloud hele 40 procent af sin medarbejderstab, hvilket tegner sort for den gratis musikplatform. I går annoncerede Chicago-rapperen imidlertid, at han havde haft et yderst frugtbart telefonmøde med Soundclouds grundlægger, Alex Ljung, og på samme tid delte han det nye track ‘Big B’s’ med Young Thug – på selvsamme streamingtjeneste naturligvis.

Hvad Chance og Soundcloud pønser på, vides ikke, men relationen imellem de to rækker helt tilbage til rapperens tidlige mixtapes, som han udgav på platformen, imens også sidste års album ‘Coloring Book’ blev lagt ud til fri download efter et par ugers eksklusivitet hos Apple Music.

Læs også: Intim kontor-koncert: Se Chance the Rapper optræde med ‘Juke Jam’, personligt digt og Stevie Wonder-cover

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af