Strøm er klar med årets fulde program – bl.a. Sekuoia, Laid Back og børnerave med Copyflex

Strøm er klar med årets fulde program – bl.a. Sekuoia, Laid Back og børnerave med Copyflex
Et tidligere Strøm-arrangement på DGI-Byens tag.

Tiden nærmer sig, hvor Strøm Festival fylder de københavnske gader og stræder med elektroniske toner og fester i stride strømme. Med under en måned til startskuddet lyder, er Strøm nu klar med årets fulde program med et par yderligere events til den rave- og koncertpakkede plakat.

Torsdag aften den 3. august indtager Strøm Bakkehusmuseets have, hvor 80’er-legenderne i Laid Back (som vi bedst kender fra deres ‘Sunshine Reggae’ og ‘White Horse’) spiller koncert.

Lørdag kan man medbringe sine børn (eller andres, hvis man vel at mærke spørger om lov først) til Bavnehøjbadet til ‘Børnebaderave’. Her vil der blive spillet og leget med børnevenlige electro-toner i selskab med Copyflex (der i dagens anledning spiller ‘Min Kat Den Danser Global Bass’), Thomas Vibe og Master Fatman.

Pakker man højdeskrækken (og børnene) væk, kan man samme aften danse solen ned over byens tage på det røde tag ved DGI-byen lørdag den 5. august. Her spiller Sekuoia samt norske Djuma Soundsystem liveshows, mens Saint Cava, Be Svendsen & DJ DeQroix vender plader.

Foruden de nye events har Strøm smækket et par rulledisko-efterfester i Kødbyen på plakaten. Den berlinske house-producer Tama Sumo og sydamerikanske Lakuti spiller op på Jolene, norske Skatebård tager sig af Bakken, mens Mesteren og Lærlingen får leveret et spraglet soundtrack fra Onsdagsklubben.

Se alle årets events via Strøms hjemmeside HER.

Havefest med Laid Back
3. august
Haven i Bakkehuset
Pris: 50 kr.
Læs mere på Facebook HER

Børnebaderave
5. august klokken 12-18
Bavnehøjbadet
Gratis entré
Læs mere på Facebook HER

Strøm 2017: Red Roof
5. august
DGI-Byen
Gratis entré
Læs mere på Facebook HER

Rulledisko by night: Strøm x Onsdagsklubben
2. august
Mesteren og Lærlingen
Gratis entré

Læs mere på Facebook HER

Rulledisko by night: Strøm x Club Highlife
2. august
Bakken
Gratis entré

Læs mere på Facebook HER

Rulledisko by night: Strøm x Jolene
2. august
Jolene
Gratis entré

Læs mere på Facebook HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af