Grizzly Bears nye video til ‘Mourning Sound’ er en surrealistisk, pastelfarvet morgenfest

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Grizzly Bear har man ikke hørt meget til siden 2012, men tidligere på året meddelte de, at et nyt album endelig var på vej. Bandet har udsendt fire singler fra den kommende udgivelse ‘Painted Ruins’ (18. aug), og nu er der en video klar til andensinglen ‘Mourning Sound’.

Videoen er en pastelfarvet drøm af en morgenfest, der spiller på ligheden mellem ordene ‘mourning’ (sorg) og ‘morning’ (morgen). Selv om morgenfester ofte er lig med mindeværdige øjeblikke, er det også en anelse sørgmodigt, når de første solstråler begynder at pible gennem vinduerne, og verden udenfor langsomt vågner op. Guitarist og forsanger Daniel Rossen har forklaret i et interview med Pitchfork, at sangen er inspireret af tidlige morgengåture.

I videoen ses den franske skuespillerinde Clémence Poésy, som man nok primært kender som Fleur Delacour i ‘Harry Potter’-filmene, og det er en syret visuel oplevelse med både alternativ morgengymnastik, mødre med klapvogne, bar røv og regnbuer, der skyder ud af en kvindes bryster.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af