Hør LCD Soundsystems 14-minutter lange ‘puls (v.1)’ – er ikke på det nye album

Hør LCD Soundsystems 14-minutter lange ‘puls (v.1)’ – er ikke på det nye album
James Murphy. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

LCD Soundsystem udgiver nu på fredag albummet ‘American Dream’, hvorfra bandet allerede har udgivet tre singler (blandt andet den dansable ‘tonite‘). Nu har de udgivet nummeret ‘pulse (v.1)’, som dog ikke optræder på det længe ventede album.

‘pulse (v.1)’ følger den klassiske LCD-skabelon: Disco-trommer, skarpe synths og masser af arpeggiator. Men ingen James Murphy-sang her. ‘pulse (v.1)’ er et statisk, knap 14 minutter langt nummer, der mest af alt lyder som en optagelse af en LCD jam-session. Set med de briller er nummeret en sjov gimmick for fans, men derudover er nummerets længde og ikke-eksisterende udvikling med til at gøre det til lidt af en party-killer. Hvis ‘pulse (v.1) skulle dukke op til en af koncerterne i Store Vega den 7., 8 og 9. september er det forhåbentlig ikke som mere end et kort intermezzo.

Du kan stadig nå at købe billet til koncerten den 7. september.

Læs også: LCD Soundsystems James Murphy giver tre timer langt interview – Bowie-anekdoter og nyt om kommende album.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af