Skurk Martin Shkreli spiller hemmeligt Wu-Tang Clan-album i live-interview – er blevet dømt for bedrageri

Skurk Martin Shkreli spiller hemmeligt Wu-Tang Clan-album i live-interview – er blevet dømt for bedrageri
Martin Shkreli foran retten i New York, juni 2017. (Foto: Kevin Hagen/Getty Images)

Martin Shkreli er en underlig størrelse. En vaskeægte superskurk, der omfavner sin rolle som modpol til samfundets normale levevis. For et par dage siden blev han dømt for bedrageri i retten i Brooklyn – næsten to år efter, at han blev USA’s mest forhadte mand ved at hæve prisen markant på AIDS- og cancer-medikamentet Daraprim.

I musikverdenen blev Shkreli kendt for at købe Wu-Tang Clans eksklusive album ’Once Upon a Time in Shaolin’ for intet mindre end to millioner dollars, og i et nyt live-interview har han igen spillet musik fra den hemmelige cd.

Interviewet kan ses i sin fulde længde forneden (den hakker de første 20 minutter) og blev foretaget efter, Shkreli blev kendt skyldig i tre ud af otte anklager. Forretningsmanden og intervieweren taler blandt andet om dommen og kommer til en start lidt skævt ind på hinanden – for at sige det mildt.

Senere kommer de dog ind på musikken, hvor Shkreli fortæller, at han købte albummet ud af sin kærlighed til musik. Han er specielt begejstret for Wu-Tang Clans brug af kung fu-æstetik, men argumenterer også for, hvorfor gruppen storhedstid er forbi.

På interviewerens opfordring hiver han mod slutningen cd’en frem og sætter den på, så alle kan få en bid af det hemmelige album.

Wu-Tang Clan-snakken starter ved 47:30, mens musikken bliver sat på omkring 49:00.

Læs også: Ghostface Killah slagter Shkreli – se rapperens modsvar til rigmandens trusselvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af