Taylor Swift dræber sit tidligere jeg i videoen til ‘Look What You Made Me Do’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I fredags udgav Taylor Swift sin nye single ‘Look What You Made Me Do’ fra det kommende album ‘Reputation’, og i går ved MTV Video Music Awards var der premiere på den tilhørende musikvideo.

I videoen sætter Taylor for alvor to streger under det faktum, at den ‘gamle Taylor Swift’ er død. Bogstavelig talt genopstår hun som en zombie fra de døde, og herefter giver hun den som både slangetæmmer, bankrøver og latexklædt, piskesvingende squad-leder.

Måske allermest bemærkelsesværdigt er det mod slutningen, hvor hovedpersonen står på toppen af et bjerg af tidligere Swift-karakterer fra musikvideoer som ‘You Belong With Me’ og ‘Shake It Off’ og efterfølgende har en ‘samtale med sig selv’ diverse Taylor Swift-udgaver imellem.

‘Look What You Made Me Do’ fik en meget blandet modtagelse, da den udkom før weekenden, og singlen er da også ekstremt langt fra den poppede Swift, man havde lært at kende på albummet ‘1989’ fra 2014. Stilskiftet til den nye rå Taylor virkede forceret, og hendes hævntogt mod tidligere fjender var desværre på den gode popsangs bekostning.

I den nye video er det dog tydeligt, at den gamle Swift slet ikke er så langt borte og begravet, som hun vil have os til at tro. Videoens æstetik er stadig genkendelig som Swift, og der er stadig plads til katte, farver og humor – hun har bare taget sort tøj og netstrømper på.

Der er altså stadig håb for, at vi får lidt af den ‘gamle’ Taylor Swift at høre på det kommende ‘Reputation’-album, der udkommer 10. november.

Læs også: Tre ting vi undrer os over efter den nye Taylor Swift-single

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af