The Knife annoncerer nyt livealbum og koncertfilm: ‘Shaking the Habitual: Live at Terminal 5’

The Knife annoncerer nyt livealbum og koncertfilm: ‘Shaking the Habitual: Live at Terminal 5’
The Knife på Coachella Festiva i 2014. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Mysteriet er løst! De mærkelige Facebook-videoer med den maskerede Mother of Knives i hovedrollen teasede en ny udgivelse fra svenske The Knife (selv om sammenhængen mellem de to ting stadig er lidt uklar). 1. september udgiver duoen et live-album med en tilhørende koncertfilm fra et show i New Yorks Terminal 5 på ‘Shaking the Habitual‘-turnéen, der var bandets sidste. Herudover vil man også kunne få fingrene i en limited edition fotobog med billeder derfra.

I en pressemeddelse siger bandet: »Med denne bog inviterer vi jer til at dele nogle af øjeblikkene fra ‘Shaking the Habitual: The Show’ med os. En oplevelse, der har været udfordrende, lærerig, inspirerende og fyldt med kærlighed for os begge.Vi håber, at I vil nyde det, ligeså meget som vi gjorde«.

‘Shaking the Habitual’-turnéen udfordrede dengang hele koncertformatet og bød på koncerter med blandt andet dans og instrumenter designet specifikt til lejligheden af Bella Runeto. Vores anmelder beskrev det dengang i 2013 som »en fortryllende maskeballet«, efter svenskerne havde været på besøg i Store Vega.

Albummet ‘Shaking the Habitual’ fra 2014 var søskendeparret Olof og Karin Dreijers sidste fælles udgivelse, inden de besluttede sig for ikke at lave mere musik som The Knife.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af