P3 Guld afslører de nominerede til Talentprisen

P3 Guld afslører de nominerede til Talentprisen
Noah Carter.

P3 har offentliggjort de tre navne, der er indstillet til at modtage P3 Gulds talentpris: Soleima, Noah Carter og Hugo Helmig. Tre ret så forskellige bud på en prismodtager.

Soleima, der har minialbummet ‘Nr. 14’ og en række koncerter på blandt andet Roskilde Festival og Spot Festival i bagagen, er en oplagt nominering: »Som kunstner er Soleima interessant, fordi jeg ikke rigtig ved, hvor jeg har hende. Der er noget mystisk og uopnåeligt ved hende, og når jeg hører hende, får jeg lyst til at finde ud af, hvad der gemmer sig bag ved«, siger P3’s musikredaktør Mathias Buch Jensen om nomineringen til dr.dk.

Mindst lige så oplagt er Noah Carter, hvis debut ‘Couch Dreams’ vi i sommer kårede til halvårets bedste danske udgivelse. Mathias Buch Jensen om rapperens nominering: »Ud over at være pissedygtig rent teknisk er Noah Carters helt store styrke, at han beviser, at man godt kan have international karakter, også når man er fra Danmark«.

Den tredje nominerede er dog lidt af en overraskelse, da Hugo Helmig (søn af Thomas Helmig) indtil videre kun har singlen ‘Please Don’t Lie’ ude, men Mathias Buch Jensen har stor tiltro til Hugo Helmig og tror på, at han inden for de næste par år kan gå hen og blive allemandseje. ‘Please Don’t Lie’ var da også P3’s Uundgåelige, og sangeren har en lang række koncerter foran sig i løbet af vinteren.

P3 Guld finder i år sted den 22. september, og værterne er i år Petra Nagel og Andrew Moyo. Showet sendes live på DR3.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af