Se The xx spille magisk cover af Justin Timberlakes ‘My Love’

Da The xx forleden indtog BBC Radio 1 med en lille livesession, spredte de en ordentlig omgang covermagi. Trioen tog nemlig Justin Timberlake-nyklassikeren ‘My Love’ fra 2006-albummet ‘FutureSex/LoveSounds’ under kærlig behandling – og mødet mellem Timberlakes sprudlende pophåndværk og The xx’s indadvendte, dragende melankoli mundede ud i en spændende symbiose.

Selv om de spillede nummeret, som vi kender det, undlod trioen dog (fornuftigt nok) at prøve kræfter med T.I.’s vers. I stedet leverer Oliver Sim et par linjer fra ‘LoveStoned’, der er hentet fra samme Timberlake-skive.

Foruden covernummeret spillede The xx også en version af ‘Dangerous’, der er hentet fra albummet ‘I See You’, der landede tidligere på året.

Se The xx trylle med Timberlake-tracket i toppen og ‘Dangerous’ herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af