Justin Timberlake indtager halvlegsshowet til Super Bowl 2018 – 14 år efter ‘Nipplegate’

Justin Timberlake indtager halvlegsshowet til Super Bowl 2018 – 14 år efter ‘Nipplegate’
Justin Timberlake. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Rygterne har allerede svirret om, at Justin Timberlake ville stå for det spektakulære halvlegsshow ved Super Bowl 2018. Nu har han med hjælp fra Jimmy Fallon i en kort sketch afsløret, at det rent faktisk kommer til at ske.

Mange havde troet, at Justin Timberlake var for evigt bandlyst fra at optræde til Super Bowl, efter han i 2004 optrådte sammen med Janet Jackson og var årsagen til den famøse ‘Nipplegate’, hvor Jackson ufrivilligt fik blottet sit højre bryst. Uheldet blev sågar årsag til, at alle fremtidige live-optrædener på amerikansk tv blev sendt med fem sekunders forsinkelse.

Der er dog løbet en del vand under broen siden, og der går rygter om, at Justin Timberlake udgiver et nyt album i begyndelsen af 2018, hvis man skal tro Variety. Timingen er altså optimal, hvis Justin skulle finde på at optræde med en ny single ved Super Bowl, ligesom Beyoncé gjorde i 2016 med ‘Formation’-singlen fra det efterfølgende album ‘Lemonade‘.

I februar i år var det Lady Gaga, der stod for underholdningen til halvlegsshowet, og det indebar blandt andet, at hun blev fløjet ned fra loftet. Med dén entré og Beyoncés vilde ‘Formation’-optræden året før har Justin Timberlake altså masser at leve op til.

Forhåbentlig bliver det ikke til en Nipplegate Vol. 2, men det ville være vildt, hvis Janet Jackson kiggede forbi til en forsonende optræden. Måske iført rullekrave denne gang.

Se den skøre afsløring herunder:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I DO have the time. Half the time… #PepsiHalftime #SBLII @Pepsi @NFL @JimmyFallon @FallonTonight

Et opslag delt af Justin Timberlake (@justintimberlake) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af