Lukas Graham bader i glitter på ny ‘My Little Pony’-single – hør ‘Off to See the World’

Lukas Graham bader i glitter på ny ‘My Little Pony’-single – hør ‘Off to See the World’

Der har været forholdsvis stille fra Lukas Graham siden ‘7 Years’-æraen, hvor gruppens popularitet skød massivt i vejret verden over. Siden da er tiden blevet brugt på at turnere, og samtidig er forsanger Lukas Forchhammer blevet far.

Måske i forlængelse af frontmandens nye faderrolle, har bandet fundet tid til at lave et nummer til soundtracket til den kommende animationsfilm ‘My Little Pony – The Movie’, og nu er den sukkersøde ‘Off to See the World’ landet på streamingtjenester i sin fulde længde.

Man har allerede kunne høre en bid af nummeret i filmens trailer, der er fyldt med nuttede heste, regnbuer og glimmer. Den fulde sang, der handler om at skulle ud og opleve verden, er ligeledes et opløftende, ubekymret popnummer med hidsige synths, der næsten klinger af tyggegummi og farven lyserød.

På filmens soundtrack kan man også finde Sia, der har leveret nummeret ‘Rainbow’, og hun ligger samtidig også stemme til ponyen Songbird Serenade.

Jobbet som tegne- og ponyfilmskomponist er formentlig kun et pitstop for Lukas Graham, som i september teasede via Instagram, at de igen er i studiet med producerkumpanerne Don Stefano og Rissi, der desuden har startet et projekt under navnet Future Animals.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af