P6 Beat Rocker Koncerhuset anno 2018 annonceret

P6 Beat Rocker Koncerhuset anno 2018 annonceret
Bisse til P6 Beat Rocker Koncerthuset, 2017. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

P6 Beat har i dag offentliggjort, at næste udgave af deres årlige P6 Beat Rocker Koncerthuset vil finde sted den 13. januar, 2018. Selv om musikken endnu ikke er offentliggjort, går billetterne allerede i salg i morgen – sidste år blev der udsolgt på 40 minutter.

Aftenen byder både på koncerter i DR Koncertsalen og i Koncerthusets foyer, og hvem der skal levere musikken, vil blive offentliggjort i løbet af de kommende uger. Ti navne skal spille, og den musikansvarlige Casper Bach Hegstrup garanterer på DR’s website, at der vil være »stille og rørende øjeblikke og musik der rocker dig SÅ solidt, at den blå teltdug i Koncerthuset blæser af«.

Showet vil også blive radiotransmitteret, så du kan følge med hjemmefra.

Billetsalget starter i morgen onsdag den 11. oktober klokken 10.00 via Koncerhusets website.

P6 Beat Rocker Koncerthuset
13. januar, 2018
DR Koncerthuset
Billetpris: 255-295 kr.

Læs også: Se billeder fra årets udgave af P6 Beat Rocker Koncerthuset

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af