Sia annoncerer julealbummet ‘Everyday Is Christmas’ – sangtitler som ‘Ho Ho Ho’ og ‘Snowman’

Sia annoncerer julealbummet ‘Everyday Is Christmas’ – sangtitler som ‘Ho Ho Ho’ og ‘Snowman’

Sia har annonceret sit første album siden ‘This Is Acting’ fra 2015, og det bliver et gennemført julealbum. På sin Instagram-profil har sangerinden fortalt, at det nye album kommer til at have titlen ‘Everyday Is Christmas’, og at dømme ud fra opslagets billede, bliver der fuld knald på guirlander og bjældeklang.

På billedet er det hendes dansende teenage-muse Maddie Ziegler, der er blevet iklædt rødt og grønt og har fået en gigantisk julesløjfe på hovedet. Albummets trackliste er i samme ombæring blevet offentliggjort, og sangtitlerne er blandt andet ‘Ho Ho Ho’, ‘Snowman’, og ‘Underneath the Mistletoe’.

At kendte popstjerner udgiver julesingler er der ikke noget nyt i. Blandt andet udgav Justin Bieber det sukkersøde julealbum ‘Under the Mistletoe’ i 2011, og Ariana Grande gav et ret hæderligt bud på en ny juleklassiker med singlen ‘Santa Tell Me‘ i 2014. Men et julealbum i fuld længde fra den ellers ret melankolske Sia er ret bemærkelsesværdigt. Det er dog ikke usandsynligt, at der gemmer sig en lille smule ironi i de klichéprægede sangtitler på albummet. Men hvem ved – det kan være, at den næste ‘Last Christmas’ gemmer sig iblandt Sias ti julesange.

‘Everyday Is Christmas’ udkommer den 17. november.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af