St. Vincent udstiller forfængelighed i ‘Los Ageless’-video – nose-jobs, pedicure og morphsuit-yoga

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

St. Vincent har udgivet en video til den bidske andensingle ‘Los Ageless’ fra det kommende album ‘Masseduction’, og ligesom i den forrige video til singlen ‘New York‘, er der skruet op for den hidsige farvepalet.

I videoen, som er instrueret af Willo Perron, parodierer Annie Clark typiske high class-stereotyper, der får foretaget plastikkirurgi, lavet pedicure og går til yoga – iført morphsuits. Man ser også ordet ‘nej’ blive makuleret.

Hvor St. Vincent udtrykte en hvis ømhed over for storbyen New York i singlen af samme navn, ser det ud som om, hun har en høne at plukke med Los Angeles – eller Los Ageless, som hun kalder det. Begge sange har break-up-karakter, og udover, at de to storbyer er hinanden geografiske modpoler, kommer de også til at udtrykke to ret forskellige stadier i et break-up. St. Vincent er vred nu.

‘Masseduction’ udkommer den 13. oktober, og Annie Clark har fortalt til the New Yorker, at det kommer til at handle om »sex, stoffer og at være trist«.

‘Masseduction’
1. ‘Hang On Me’
2. ‘Pills’
3. ‘Masseduction’
4. ‘Sugarboy’
5. ‘Los Ageless’
6. ‘Happy Birthday Johnny’
7. ‘Savior’
8. ‘New York’
9. ‘Fear The Future’
10. ‘Young Lover’
11. ‘Dancing With A Ghost’
12. ‘Slow Disco’
13. ‘Smoking Section’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af